OPENINGSTIJDEN

 

De exacte datum dat onze pipowagen zal openen maken we nog bekend, hou onze website in de gaten.

*****

Tot ziens bij
ijs- en versboerderij
De Veldweide!

ONS BOERENTERRAS

Het terras op ons boerenerf is de plek bij uitstek om je smaakpapillen aangenaam te verrassen. Gewoon lekker genieten van de met zorg gemaakte ijscoupes, ijshoorntje of van een verse kop koffie. Proef ook de ongedwongen en gezellige sfeer bij de Veldweide.

Ondertussen hoor je de welbekende geluiden die op een boerderij thuishoren: loeien van de koeien, kalfjes die zich laten horen en kakelende kippen. We nodigen je uit om een kijkje te nemen op de boerderij. De kinderen kunnen kennismaken met de kalfjes en de andere boerderijdieren, rondcrossen op een skelter of ‘werken’ met een speelgoedtractor. Dus een gezellig uitje voor jong en oud!

Je kunt er ook voor kiezen om bij de pipowagen aan de voorkant van de boerderij een ijsje te bestellen. De pipowagen is alleen op zondag open. Je kunt dan een keuze maken uit 24 smaken eigenbereid ijs (van de melk van eigen koeien) met eventueel slagroom op een hoorntje of in een ijsbeker. 

3

Speciale wensen?

Heb je een dieet of allergie? Of wil je een kleine portie?  Of wil je graag een lactosevrij ijsje? Geef dit dan tijdig aan ons door zodat wij, indien mogelijk, een passend ijsje kunnen scheppen.

4a

6